logo - Nieuwbouw Den Haag
SLUIT

Wonen in KJ Den Haag

Nieuwbouw
Den Haag

De twee woontorens en vallei daartussen bieden een grote variëteit aan appartementen voor allerlei leeftijden en inkomens en zowel koop als huur. Er zijn compacte, comfortabele en betaalbare appartementen, maar ook grote, luxe penthouses. In KJ Den Haag woon je met de stad en natuur als tweede huiskamer. Dit is de ultieme plek waar je kunt hardlopen en uitwaaien, overal je laptop kunt openklappen en elke avond iets lekkers kunt eten buiten de deur.

Elk appartement anders

Waar de twee elegante woontorens fungeren als verbindende ‘opmaat’ naar de imposante hoogbouw rondom KJ Den Haag, maakt de groene vallei daar tussenin juist verbinding met het park en de aarde. Appartementen in de vallei hebben grote dakterrassen. Omdat de slanke torens niet vierkant zijn ontworpen, maar met een hoekje eruit, hebben de appartementen in de torens veel extra hoeken. Die extra hoeken zorgen voor meer glas én uitzicht. Door het vertrappen van het gebouw in de vallei en die bijzondere, niet-vierkante vorm van de torens, ontstaan er allerlei bijzondere plekken die het gebouw zijn verfijning geven.

De service van een hotel

KJ Den Haag staat voor een nieuwe manier van wonen: bewust duurzaam, met de service van een hotel. Naast je eigen appartement heb je het gemak en plezier van een gym, een gezamenlijk dakterras, luxe gastenverblijven voor logés, een kookstudio en een communitymanager op locatie.

De gezamenlijke ruimtes en een communitymanager zorgen ervoor dat je straks meer bent dan alleen fysieke buren. Je komt elkaar tegen op het plein, het gezamenlijke dakterras en in de gym en vanuit bewoners zullen allerlei initiatieven ontstaan zoals culturele avonden en culinaire feestjes in de kookstudio.

Planning

De bouw van KJ Den Haag is gestart. De bouwtijd is circa drie jaar. Wanneer de verkoop en de verhuur van de appartementen starten, is nog niet bekend. Als je staat ingeschreven voor de nieuwsbrief word je automatisch op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van KJ Den Haag.

OP DE HOOGTE BLIJVEN

Interesse?

Maak dan een persoonlijk account aan en wij houden je met nieuwsbrieven op de hoogte.

Op de hoogte blijven