logo - Nieuwbouw Den Haag
SLUIT

Wonen in Den Haag

Het beste van twee werelden

KJ Den Haag ligt eerste rang aan het groene hart van de stad Den Haag, met de Koekamp, het Malieveld en het Haagse Bos voor de deur. Bovendien ligt het direct naast het geweldig OV-knooppunt Den Haag Centraal Station. Treinen, trams, bussen en taxi’s staan de hele dag voor je klaar.

Golvend duinlandschap

Het golvende dak van de nieuwe stadshal van KJ Den Haag is als het ware een duin, dat overloopt in de duinformatie van het Koningin Julianaplein, compleet met hoogteverschillen, een golvend duinpaviljoen en duinbeplanting. Zo loop je als bezoeker van Den Haag of KJ bewoner als het ware met de duinen mee naar binnen, naar de treinen – of juist naar buiten. KJ Den Haag is geadresseerd aan een prachtig landschap, terwijl het centrum direct om de hoek ligt.

Het Koningin Julianapleinplein wordt een nieuw welkomstplein met veel groen, een fontein en een groot kunstwerk. Rond het duinpaviljoen is er ruimte voor een mooi terras. Hier kun je straks neerstrijken in de zon en genieten van een heerlijke espresso of een koud drankje.

Central District

Den Haag is een zeer aantrekkelijke stad voor zowel bezoekers als bewoners door de unieke combinatie van historische charme, natuurlijke schoonheid en internationale allure. KJ Den Haag ligt in het Central District. Je hoeft maar een paar minuten te lopen en je staat in het historische centrum van Den Haag of in het Haagse Bos. Met de fiets sta je binnen no time in de duinen of op het strand. En natuurlijk fiets je ook zo naar andere karakteristieke wijken die de stad te bieden heeft. Met het openbaar vervoer reis je gemakkelijk naar andere steden in Nederland en met de auto voeg je snel in op de Utrechtsebaan. Overigens biedt KJ Den Haag geen eigen parkeergarage, dus als je woont in KJ en een auto hebt, dan kun je hiervoor een abonnement afsluiten bij één van de bestaande parkeergarages in de buurt.

Fietsenstalling KJ-Plein

Onder KJ Den Haag ligt een van Europa’s grootste fietsenstallingen. Hier kunnen mensen die met het openbaar vervoer reizen hun fiets stallen. De stalling biedt plaats voor maar liefst 8000 fietsen en is uitgerust met luxe rolbanden. De fietsenstalling krijgt een entree met internationale allure die vanuit de nieuwe stadshal te bereiken is.

OP DE HOOGTE BLIJVEN

Interesse?

Maak dan een persoonlijk account aan en wij houden je met nieuwsbrieven op de hoogte.

Op de hoogte blijven