Wonen in het hart van de residentie

Welkom

KJ vormt straks dé entree naar de bloeiende en internationale stad die Den Haag is. De warm verlichte gewelven van de openbare ruimte onder de torens vormen een omgekeerd duinlandschap waarop straks de Universele Rechten van de Mens worden getoond. Deze ruimte is de verbinding tussen het vernieuwde centraal station en het uitgestrekte groene park. Het geeft u direct het gevoel dat u deel uitmaakt van dé stad achter de duinen, waar met alle inspanningen de rechten van de mens worden beschermd. Hier komen vele nationaliteiten samen en vinden zij hun weg naar alle overheidsgebouwen, NGO’s en ambassades. Omgekeerd is KJ straks ook een ideale plek om te wonen voor mensen die een snelle verbinding willen met bijvoorbeeld Brussel, Parijs en Londen. Met alle internationale treinverbindingen bent u er zo. Maar vliegen vanaf Schiphol of Rotterdam-The Hague airport is ook snel geregeld.

Van jachtgebied tot groene loper

Het park: de groene loper

Direct voor KJ ligt het groene park ‘De Koekamp’. Het is een park met grote waterpartijen en een hertenkamp. Oorspronkelijk was dit het jachtgebied van de Graven van Holland. In de 19e eeuw werd het jachtgebied veranderd in een Engelse tuin door de bekende architect Zocher. De Koekamp is een heel bosrijk park en staat in directe verbinding met het Malieveld en het Haagse bos. In De Koekamp vindt u tussen de oude bomen ook veel Ooievaars, die er als symbool van de stad, jaarlijks terugkomen om er hun eieren uit te broeden. Het park is een aangenaam groengebied om te wandelen en te sporten. Het oorspronkelijke ontwerp van Zocher wordt met de bouw van KJ nog verder doorgetrokken naar het KJ-plein. Zo ontstaat er een fraaie groene loper vanuit het centraal station, zó Den Haag in.

Een nieuw icoon voor Den Haag

Architecture

Licht, lucht en uitzicht tot aan zee

Daklandschap: een groene vallei tussen de torens

De vele groene dakterrassen en de gemeenschappelijke daktuin in de vallei geven het gebouw een open karakter. Door deze tuinen op hoogte ervaart u een ruimtelijk gevoel en geniet u vanuit de woning van het groene uitzicht. Kinderen kunnen buitenspelen op uw eigen daktuin midden in de stad, op een zomerse avond is het een ideale plek voor een gezellige borrel of een uitgebreid diner met uitzicht over het levendige plein in de luwte van twee elegante torens.

Your central hub to everywhere!

Comfort

Comfort is een breed begrip, maar in KJ komt u het overal tegen. Bij de entrees met servicedesk, in de lift met bewonersherkenning. In de afwerking van de woningen. Maar niet alleen de appartementen zijn van alle gemakken voorzien, ook de locatie en de directe omgeving maakt wonen in KJ juist zo comfortabel. U woont er op een centrale hub vanwaar de wereld bijna letterlijk aan uw voeten ligt. De luxe van snel en gemakkelijk reizen via Den Haag Centraal is een uitkomst. Het royale winkelaanbod van Den Haag is op loop- en fietsafstand heel goed te bereiken. Sporten kan straks in de eigen gym van KJ of buiten voor de deur in de Koekamp en het Haagse bos. Wilt u met een trammetje naar Scheveningen op een zomerse dag? Of gewoon lekker op de fiets naar zee. Dat gaat prima vanuit KJ.

Meld je aan voor de nieuwsbrief:

Close search